Vopor triangle & grass theme s40 240×320 X2-00

18

Have a cool wallpapers and clean is the dream of every owner of the phone, but to realize it, sometimes it takes time is not short, not necessarily pick and choose we get it. to realize that dream, we have provided eight themes with cool wallpapers and clean, and free for you, swf digital clock wallpaper with style dock, cool icon stylish flat, modern screensavers and music player skins available

Vopor triangle grass theme s40 X2-00 X2-00 X2-02 X2-05 C2-05 6303i asha 206 207 208 301 515 5130 2700

Features:

  • Flash lite
  • Screensaver
  • Static style
  • Stunning icon
  • Flat element
  • Music skin

Vopor triangle

FL wallpaper with media skin

Visit link

FL wallpaper without media skin

Visit link

Static wallpaper without media skin

Visit link

Vopor grass

FL wallpaper with media skin

Visit link

FL wallpaper without media skin

Visit link

Static wallpaper without media skin

Visit link

Share.

18 Comments

  1. Amirul huda on

    Gan buat yg touch and type ada gak? Coba buatin dong gan.. Thanks

  2. Amirul huda on

    Oh gitu.. thanks ya gan sudah dijawab pertanyaan ane.. tapi klo bisa kedepannya buat juga untuk versi touch and type ya gan.. soalnya kalo pake yg versi itu tidak cocok untuk touch and type ane.. thanks..

  3. I wanted the parrot theme goo.gl/Ki3QGl but sadly i don’t have a credit card 🙁

  4. Steven Walker on

    You should also make a theme with circular icons similar to the ones you used in your christmas themes.

  5. gan request animasi gif,, bwt boot screen hape ane dong nih ane ada bhannya dropbox*com/s/hjj26kfg98e6h3t/bootanimation*zip?dl=0 thanks sebelumnya,,, oh y mkasih bwt kunci layar JBnya

    • wb7themes on

      Coba dlu ne yg FOS 240×400 dl*dropboxusercontent*com/u/30580083/Wallpaper/FOS*zip

    • wb7themes on

      yg full berat banget loadnya lmbat pdhl udah 0.01 second tu dh pling cpat dan stu lagi cma 15 frame ini CMnya dl*dropboxusercontent*com/u/30580083/Wallpaper/CM*zip

  6. ry bru bales ponsel ane res. 128×160, itu jga gpp lbih dari ckup ijin sedot gan suhu

    • wb7themes on

      nnti sya cba buatin,, yg vrsi vopor ini, tpi tnpa di uji di prangkt gan nnti klau ada bugs tlong komen ajh

  7. resolusi 240×320 udah di uji coba, kompatible kok gan ane udah sedot,thanks

  8. semua tema res 240×320 kompatible u/ nokia 110 ane gan, paling cuma wallpaper jam(screensaver) z yang kurang menutupi semua layar tp ane akalin pake Photosnap mobile bwt resize layar ke 128×160,thanks atas eksekusi request FFOS ama CMnya

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.